A HOSSZÚPÁLYI PÉKSÉGRŐL

VÁLLALKOZÁSUNK

A Hosszúpályi Pékség története egészen 1991-ig nyúlik vissza, amely családi vállalkozásként nyitotta meg kapuit Hosszúpályi és környékének lakosai előtt. Célunk már a kezdetekkor az volt, hogy vásárlóinkat minőségi, minden igényt kielégítő és nem utolsó sorban a hagyományos értékeket képviselő (természetes, adalékmentes anyagok), de a kor igényeinek megfelelő termékekkel szolgáljuk ki. Annak ellenére, hogy az idő teltével élesedett a piaci verseny valamint a nagy áruházláncok olcsó, sokszor önköltségi ár alatt értékesített pékáruikkal csalogatták vevőiket, mi a fogyasztóink igényeit szem előtt tartva mindvégig garantáltan minőségi alapanyagokból dolgozva, árat nem, vagy csak a legszükségesebb esetekben emelve álltunk és állunk mai napig rendelkezésükre!

 

KÖZÉPPONTBAN ÖN, A VÁSÁRLÓ!

Vállalkozásunk fejlődésének egyik kulcsa, hogy mi nem CSAK kenyeret és egyéb árucikkeket állítunk elő, hanem szolgáltatást nyújtunk. Üzleti partnereinkkel, helyi vásárlóinkkal napi kapcsolatban vagyunk, amely során felmérjük igényeiket és visszajelzéseik alapján formáljuk termékpalettánkat. Így tudjuk kielégíteni minden korosztály, különböző szájízű és táplálkozási szokással rendelkező fogyasztóink igényeit, a modern kor kívánalmait, a hagyományos értékrendekkel ötvözve.

Üzleti filozófiánknak, töretlen lelkesedésünknek és vevő centrikusságunknak köszönhetően ma már Hajdú-Bihar megye és Kelet-Magyarország számos boltjában megtalálhatóak termékeink, köztük a nagy népszerűségnek örvendő kovászos eljárással készült Alföldi, Fehér és Félbarna kenyerünk, számos településen szállító járműveinkből elérhető mozgóbolttal rendelkezünk valamint egyre nő helyi vásárlóközönségünk.

Amennyiben Hosszúpályiban jár, esetleg partnereink egyikénél ráakad a Hosszúpályi Pékség termékeire, ne habozzon megkóstolni, nem fog csalódni, ugyanis az ÖN igényei szerint készült! 🙂

“Nem kel tészta kovász nélkül, nem sül belőle kenyér,

Kovász nélkül a kalács lapos marad, mit sem ér.”

Így készül a Hosszúpályi kenyér